2013. augusztus 31., szombat

Egyedi ezüst pendrive medál tulipán motívummal - Jelenlegi ára: 29 000 Ft

Köszönöm, hogy benézett hozzám, engedje meg, hogy pár szóval bemutatkozzam!
Én egy lassan elfeledett, egyre ritkább mesterség, az ezüstművesség gyakorlója vagyok.
Termékeim között saját készítésű ezüst tárgyak, ékszerek, miniatúrák, kisplasztikák és sok más különlegesség és érdekesség található. Az alkotásaim többsége egyedi alkotás, vannak köztük zsűrizett dolgok is. Minden tárgy a két kezem munkája, szívesen és lelkesen készítem őket. Az ékszereimet és miniatúráimat ugyanazokkal a módszerekkel és technikákkal készítem, mint régen a céhes időkben, a kicsi manufaktúrák idejében. Az ékszereim teljesen egyediek, saját tervezésűek, többnyire mély szimbolikával és filozófiai tartalommal rendelkeznek.  
Mindent megteszek, hogy a leendő és meglévő vásárlóim tökéletesen elégedettek legyenek a megvásárolt alkotásokkal. Szívesen válaszolok minden érdeklődő nemesfémekkel, tárgyakkal, ékszerekkel stb. kapcsolatos kérdésére.
Az internet egy sajátos felület, kölcsönös bizalmon és megértésen alapszik. Remélem, hogy az Ön bizalmát is elnyerem!
Kérem, nézzenek körül nálam! Biztosan találnak valami szép és különleges dolgot, ami elnyeri a tetszésüket!
A termék bemutatása:
Az USB sorozatom legújabb darabja. Díszítését a magyar néprajzi motívumok ihlették. Alapját egy megolvasztott ezüst lemezke adja, amire lemezszalagból lett ráhajtogatva és ráforrasztva a növényi ornamentika. A hátteret leantikoltam, a tulipánt pedig tükörfényesre políroztam.
Ez egy pendrive medál, ami azt jelenti, hogy egy 4 gb-os adathordozót rejt magában. Nem kell a zsebükben hordozni tovább a hölgyeknek a műanyag memóriakártyákat, mert most ezt a medált ékszerként viselhetik.
Egyszerűen szét lehet csúsztatni, és már lehet is használni a laptop, számítógép usb portján keresztül.
Arányait a negyedik képén lehet igazán látni, a medál nagyjából 4 cm hosszú.
Az ár magába foglalja a 4 gb-os usb adathordozót is.
A képen látható nyaklánc dekoráció, az ár a medálra vonatkozik, de nyaklánccal együtt is meg lehet vásárolni, csak előtte jelezni kell felém!
Tökéletes ajándék lehet az egyedi ékszereket kedvelő hölgyeknek születésnapra, névnapra, házassági évfordulóra.
Bízom benne, hogy megtetszik az ötlet és a motívum is valakinek.
FONTOS: Sok érdeklődő kérdezte már tőlem, hogy más motívummal, valamint férfi ékszerként el tudom-e készíteni a pendrive medált. Most örömmel tudatom, hogy ha valaki egyedi mintával vagy véséssel, monogrammal, betűvel szeretné, akkor érdeklődjön bátran, mert el tudom készíteni!
A termékeimet a legtöbb estben a megrendelés után készítem el, természetesen a lehető legrövidebb határidőn belül (2-5 nap), ezért ha esetleg sürgős, közeli határidőre szeretné az ékszert, kérem a vásárlás előtt érdeklődjön.
Köszönöm, hogy benézett hozzám!


Jelenlegi ára: 29 000 Ft

Az aukció vége: 2013-09-18 23:41
. Egyedi ezüst pendrive medál tulipán motívummal - Jelenlegi ára: 29 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése