2013. május 26., vasárnap

Focusrite Scarlett 2i2 külső USB hangkártya - Jelenlegi ára: 30 000 Ft

SÜRGŐSEN ELADÓ egy FOCUSRITE SCARLETT 2i2 KÜLSŐ USB HANGKÁRTYA MINDEN TARTOZÉKÁVAL, kihasználatlanság miatt. Kb. 3 alkalommal volt használva, állapota hibátlan, újszerű.
USB2. 0 interfészes hangkártya
A Scarlett 2i2 a legkisebb interfész ebből a családból. Az előlapon két kombinált bemenet kapott helyet, melyekbe XLR esetén mikrofon, Jack esetén hangszer vagy vonali szintű jel csatlakoztatható. A kondenzátor mikrofonok használatához szükséges 48V-os fantom táppal is rendelkezik. A hátulján mindössze a szimmetrikus vonali kimenetek foglalnak helyet, amelyeknek a jelszintje egy Monitor potméterrel állítható, így nincs szükség további hangerőszabályzóra a lehallgató rendszerünk elé. A fejhallgató kimenet jelszintje egy különálló potméterrel állítható.
Digitális csatlakozás nem található rajta, ahogyan MIDI interfészként sem tud működni.
A CD mellékletén megtalálható a Ableton Live Lite legutóbbi verziója, valamint a a Scarlett plugin csomag, melyben kompresszort, EQ-t, Gate-et és zengetőt kapunk AU/RTAS/VST formátumban.
Működéséhez nincs szükség külső adapterre, az eszköz USB-ről elegendő áramot tud felvenni a működéséhez.
A névhez méltó módon a kivitelezés jóval túlmutat a kategória sztenderdjein: masszív fémházával, igényes külsejével kimagaslik a mezőnyből.
Ideális választás azok számára, akinek nincs szüksége sztereó bementnél és kimenetnél többre, viszont szeretne egy könnyen hordozható, megbízható hangkártyát fantomtáppal, és kíváló mikrofon preamppal. Ár/érték arányban mindenbizonnyal a legjobb hangkártya a piacon.
Remek választás a megszűnt EMU hangkártyák helyettesítőjeként.
Specifikáció
USB hangkártya, 2 analóg be, 2 analóg ki
Analóg bemenetek száma: 2, kombinálit vonal, vagy mikrofon, fantom táppal
Analóg kimenetek száma: 2
Mikrofon bemenetek száma: 2
Fejhallgató kimenet: 1
Max. mintavételi frekvencia: 96kHz
Max. bitmélység: 24bit
Külső táp nélkül működik
Kompatibilitás: Mac/PC
Tartozék: Ableton Live Lite, Scarlett plugin csomag: kompresszor, EQ, Gate és zengető AU/RTAS/VST formátumban
Ideális választás azok számára, akinek nincs szüksége sztereó bementnél és kimenetnél többre, viszont szeretne egy könnyen hordozható, megbízható hangkártyát fantomtáppal, és kíváló mikrofon preamppal



Jelenlegi ára: 30 000 Ft

Az aukció vége: 2013-06-14 20:16
. Focusrite Scarlett 2i2 külső USB hangkártya - Jelenlegi ára: 30 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése